Popravci

Popravci

Nudimo sve vrste popravaka auto ključeva, od zamjene kućišta do popravka elektroničkih elemenata ključa. Nudimo popravke brava i deblokiranje brava.

Popravci auto ključeva

Zašto zamjeniti kućište?

Osnovna svrha kućišta je zaštita unutarnjih elektroničkih komponenti. Ukoliko dođe do oštećenja kućišta ili se pak istroše gumice na ključu može doći do oštećenja osjetljivih unutarnjih komponenti zbog prodiranja prljavštine, vlage ili mehaničkog utjecaja.

Vaš ključ ne otključava ili zaključava automobil?

Radi li Vam samo jedan od prekidača?
Ne možete upaliti automobil?

Ako ste potvrdno odgovorili na barem jedno od ova tri pitanja, mi smo servis za vas. U našem servisu u mogućnosti smo popraviti sve tipove daljinskih upravljača za automobile. Mijenjamo mikroprekidače, popravljamo nosače baterija,isto tako popravljamo i ključeve s kojima su se poigrali nestašni kućni ljubimci….

Kompletno pregledavamo tiskanu pločicu elektronike i otklanjamo sve kvarove. Isto tako ispitujemo i mijenjamo baterije, ako je to potrebno. Nakon popravka testiramo funkcionalnost na mjernom uređaju, te na automobilu. Po potrebi, obavljamo sinkronizaciju daljinskog upravljača s automobilom.

Sinkronizacija auto ključeva

Često se kod nepažljive promjene baterija ili nakon dužeg nekorištenja pa čak i pretjeranog stiskanja gumba van dometa daljinskog upravljača, dešava da daljinac prestane raditi jer je izgubio sinkronizaciju s prijemnikom u automobilu. U tom slučaju potrebno je napraviti određeni postupak na automobilu da bi se daljiinski upravljač doveo u funkcionalno stanje. Za to je kod nekih modela potrebna i dijagnostička oprema.

Trebate promjeniti bateriju?

Promjena baterije kod većina ključeva relativno je jednostavna, ali zahtijeva preciznost, jer otvaranjem kućišta i neopreznim rukovanjem alatom može se oštetiti elektronska pločica i uništiti vrlo sitne SMD elektroničke komponente. Popravak tako uništene elektronike puno je skuplji nego zamjena baterije na stručan način. Mjernim uređajem možemo provjeriti u kakvom su stanju vaše baterije.

Servis auto brava

Brz i pouzdan servis

Zablokirala Vam je brava?
Ključ Vam se zaglavio u bravi?

Servis auto brava za sve marke automobila
Pomoć na cesti (izlazak na teren)
Servis auto brava je znatno jeftiniji od nove brave te nema potrebe za izradom i kodiranjem novih ključeva