O NAMA

O NAMA

KLJUČEVI MAJIĆ

Povijest obrta seže unazad u davnu 1956. godinu, naš obrt temeljio je svoj rad na brušenju reznog alata i medicinskih instrumenata. Međutim, 1973. godine nabavili smo prve strojeve za izradu ključeva i alate za otvaranje i popravak brava.

Nakon što je vlasnik završio školovanje u području strojarstva u Zagrebu 1994. godine, preuzeo je vođenje obrta. Od tada, neprestano smo ulagali u nove tehnologije i programe za izradu auto ključeva, čime smo postali lideri u tom području. Danas smo u mogućnosti izraditi i kodirati ključeve za najnovije tipove automobila, pružajući našim klijentima visokokvalitetne usluge.

Naša primarna djelatnost danas je usmjerena na izradu kodiranih ključeva za automobile, zamjenu kućišta, popravak auto ključeva i brava, tipizaciju cilindara, izradu sustava zaključavanja.

Naša strast prema inovacijama i predanost kvaliteti ostaju nepromijenjene. Sa iskustvom i tradicijom koja nas nadahnjuje, težimo prema budućnosti, istražujući nove tehnologije kako bismo osigurali da naši klijenti uvijek dobiju najbolje moguće usluge.

IZRADA AUTO KLJUČEVA

Trebate rezervni ključ ili ste izgubili sve ključeve?

IZRADA KLJUČEVA

Trebate umnožiti ključeve?

ZAMJENA KUĆIŠTA

Vaš ključ se potrošio? Ispao Vam je ključ i raspao se?

NOVOSTI